sunnuntai 10. lokakuuta 2010

09.10.2010 Möllimaastot Hyvinkäällä

Pipsa ja Tähkä kävivät Hyvinkään Möllimaastoissa juoksemassa. Möllimaastot ovat kauden päätöskilpailut, johon voi osallistua kaikki koirat ikään, rotuun, juoksukokemukseen katsomatta. Varsin mukava ja hauska tapahtuma:) Palkintojen jaossa oli tunnelmaa :) Me osallistuimme sarjaan: jälki-ilmoittautuneet, kaiken rotuiset ja ikäiset (tosin suurin osa oli vinttareita).

Ensin juoksi Pipsa. Sen suoritus oli varsin komea, ei oikonut ja jopa juoksi "bonus kukkulalta", kuten lähettäjä Kalle Salovaara asian minulle kertoi :) Lopussa vielä komea tapporavistus ja sitten ylpeänä Pipsa otti vieheen suuhunsa ja ravasi ympäri kenttää viehettä kantaen. Pipsa olikin lopputuloksissa neljäs!!

No niin, sitten oli Tähkän (4 kuukautta)  vuoro. Olin täysin varma, ettei se lähde mihinkään ja minä saan sen sijasta kipittää radan läpi. Toisin kävi! Kun viehe lähti liikkeelle, Tähkä pienen hetken epäröi, mutta sitten ampaisi menemään. Hiukan joissain kurveissa se selkeästi säpsähti, kun viehe meni  rissan kautta, mutta urheasti taas jatkoi matkaa. Hieno suoritus Tähkä ja sijoitus 14.
Jäämme innolla odottamaan Irene Vinhan ottamia kuvia :)

 Tähkä pokaalinsa kanssa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti